Samenwerking Maron Hilverda en Hotel en Congrescentrum De Zeeuwse Stromen

Aan de westkust van het sfeervolle Schouwen-Duiveland ligt Hotel en Congrescentrum De Zeeuwse Stromen. Dit vriendelijke en gastvrije hotel aan de rand van de duinen biedt naast ruimte voor zakelijke ontmoetingen ook coachings- en trainingsprogramma’s. Een serie schilderijen van Maron Hilverda dragen daaraan bij vanuit de verschillende ruimten. Trainers en coaches zetten de werken actief in vanwege de zichtbare psychologische diepgang. Dat geeft merkbaar meer impact in de persoonlijke groei en ontwikkeling van deelnemers.

Maron Hilverda en De Zeeuwse Stromen ontwikkelden een reeks schilderijen die mensen uit de comfortzone trekt, beweging teweegbrengt en persoonlijke groei en ontwikkeling stimuleert. De werken zijn ook beschikbaar in fraai vormgegeven boekwerkjes die trainings- en coachingstrajecten krachtig ondersteunen.

 

Kunst geeft meerwaarde aan praktijk- en wachtruimtes

Ieder mens brengt per dag een half uur wachtend door. Een groot deel hiervan vindt plaats in een wachtruimte. Dat kan zinvolle tijd zijn die de impact van een behandeling of een gesprek vergroot. Met passende kunst van Maron Hilverda reikt u uw gasten en bezoekers een moment aan van voorbereiding, reflectie, inzicht of schoonheid.

De bestaande collectie van Maron Hilverda staat voor rijke symboliek en aanstekelijk kleurgebruik dat beschouwers weet te raken. Deels via de ratio, deels via intuïtie, associatie en symbolisch beleven. Het werk van Maron Hilverda biedt kansen voor een goed gesprek.

Ook maatwerk is mogelijk. Een gesprek hierover is zinvol als u:

- Beschikt over één of meerdere wachtruimtes die vragen om meer betekenis.

- Werkt met mensen en graag extra mogelijkheden inzet voor een verdiepend of inzicht gevend gesprek.

- De kracht van het symbolisch bewustzijn wilt benutten in uw bedrijf of praktijk.

Wilt u meer informatie? Laat het weten via een telefoontje of het contactformulier. Maron Hilverda belt u terug.