WORKSHOP

Zin in een dag lang onbezorgd schilderen? Klik HIER als je wilt weten wanneer de volgende workshop wordt gegeven in KUNSTHOEK7. 

Zoek je voor je bedrijf, instelling of groep een creatieve en ontspannen activiteit vol inhoud? Laat het weten! In goed overleg organiseer ik een workshop in mijn inspirerende atelier of op locatie. Individueel of als team kun je aan de slag. Rond een thema of naar eigen inzicht.

Met hoeveel personen?

Mijn ervaring is dat interactie en creatieve verdieping tijdens het schilderen het best tot stand komen in groepen vanaf 8 deelnemers. Maar natuurlijk is het ook mogelijk in kleinere groepen intensiever te werken. Laten we overleggen over je wensen en mijn mogelijkheden.

Wat krijg je? 

Ik garandeer je teambuilding, nieuwe inzichten, ruimte voor creativiteit en een goede sfeer. Er zal stevig gewerkt worden. En daarvoor heb je professioneel materiaal tot je beschikking. Natuurlijk word je goed voorzien van koffie, thee en desgewenst een biologische lunch.

 

Maatwerk rond een thema is mogelijk. Net als catering. Informeer naar de mogelijkheden en de kosten via telefoonnummer 06-47181541 of neem Contact op.

 

 

KINDERFEESTJES

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje? Informeer dan eens bij KUNSTHOEK7.

Wat krijg je? 

Je krijgt een goed verzorgde tijd in mijn atelier. Alle materialen zijn aanwezig, ik heb veel ervaring in het begeleiden van allerlei processen, denk dan aan het schilderen zelf maar ook aan de dynamiek binnen een groep. In overleg kunnen we kiezen voor een thema of een speciale techniek. De jarige  kan hier zijn of haar eigen voorkeur in  aangeven. Tijdens het feestje zorg ik voor een duidelijke introductie waarna we lekker aan de slag gaan met verf, schilderdoek, karton, potloden, krijt, knippen en plakken al naar gelang het thema dat gekozen is. 

Met hoeveel personen?

Een schilderfeestje duurt tussen de anderhalf en twee uur en kost  €25 pp. Het aantal deelnemers dat ik ontvang kan tussen de zes en de twaalf kinderen liggen. 
Ik zorg ervoor dat alle materialen en wat lekkers te eten en te drinken aanwezig zijn in mijn atelier. Aan het eind van het feestje gaat iedereen met een mooi eindresultaat naar huis. Met z'n allen maken we er een supergezellige tijd van!
Heb je wensen of vragen die afwijken van wat ik hier aanbied? Neem gerust contact op. In goed overleg kan er veel op maat aangeboden worden.  

Belangrijk detail: mijn atelier is gelegen op het sfeervolle en ruime terrein van een boerderij, prachtig in het buitengebied. Wij hebben schaapjes, varkens, een trampoline, een tokkelbaantje en skelters waarmee de kinderen zich tijdens een pauze of na het schilderen kunnen vermaken. Kortom: even heerlijk buiten zijn na de ingespannen arbeid in het atelier. 

Informeer naar de mogelijkheden via telefoonnummer 06-47181541 of neem Contact op.

 

 

CURSUS

Op zoek naar een wekelijkse creatieve en ontspannen activiteit met inhoud? Mooie plannen om het schilderen (weer) op te pakken, maar het komt er steeds niet van?

Dan zit je op deze cursus op je plek!

 

Elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur verzorg ik schilder- en tekenlessen.

Je werkt als beginner naar eigen wens met verschillende materialen en technieken. Als gevorderde krijg je de kans je vaardigheden verder uit te breiden.

Je kunt met een eigen thema aan de slag óf je vraagt mij als cursusleidster om je een opdracht te geven. Denk daarbij aan de volgende onderwerpen:

  • eigen ontwerp
  • fantasie
  • modeltekenen
  • stilleven
  • landschap
  • portret
  • art trouvé en nog veel meer.

Begrippen als licht/donker, kleurgebruik, abstractie, perspectief en compositie komen al werkende ter sprake.

Kosten: 10 lessen voor € 145 die u verdeeld over 13 avonden kunt opnemen.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail via Contact of bel via telefoonnummer 06-47181541.