Schilderworkshop op 7 oktober

WORKSHOP

Op zaterdag 7 oktober kun je deelnemen aan een schilderworkshop bij mij in het atelier. We gaan op zoek naar de kracht en de werking van kleur in zijn vele facetten. We werken met kleurrijke acrylverf op een groot formaat doek (gemiddeld 60 x 80 cm).

  

 

WAT GAAN WE DOEN

Om 9.30 uur in de ochtend starten we met een bakje koffie en een korte introductie aan de hand van de ‘geschiedenis van de kleur’. Daarna maak je onder mijn begeleiding een eigen kunstwerk. Je leert van alles over kleuren mengen, kleurtonen, lichtval en schaduwwerking, kwastgebruik, etc. Talent, kennis of ervaring is niet nodig. Tijdens de begeleiding steek ik in op jouw persoonlijke niveau. Gaandeweg leer je over materiaal, techniek en stijl en ontwikkel je je creatieve vermogen.

 

THEMA’S

De thema’s bij deze workshop liggen niet vast. Jij kiest zelf of je als uitgangspunt landschappelijk wilt werken, of abstract of vanuit je eigen fantasie. Je kunt van huis uit al eigen foto’s meenemen, maar je kunt ook aan de slag met één van de richtingen die ik zal aanreiken.

 

MET HOEVEEL PERSONEN

De groepsgrootte zal variëren van 7 tot 12 personen, zodat er volop ruimte is voor individuele begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. Het zal een ontspannen en gezellige dag worden zowel voor beginners als gevorderden. Aan het einde van de middag heb je veel kennis opgedaan en ga je gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis!

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor koffie, thee en soep bij de lunch wordt gezorgd, je broodjes mag je zelf meenemen. De professionele ezels, de verf en kwasten, het papier om te schetsen en de doeken om op te schilderen staan allemaal klaar in mijn ruime atelier. Hiervoor betaal je 65 euro en ben je van 9.30 tot 17.00 uur heerlijk aan het werk.

 

Heb je nog vragen? Wil je je aanmelden? Ga dan naar de contact pagina.