Inpakken en wegwezen

einde kunstmaand ameland

Het is zover, Kunstmaand Ameland zit er weer op! Om vijf uur vanmiddag was het offciëel voorbij en kon ik weer beginnen met inpakken, verkochte kaarten tellen, koopcontractje inleveren etc. En elke keer weer een stevig werkje, om die grote doeken in het plastic te wikkelen en weer terug in de bus te plaatsen. Toch neem ik niet alles mee naar huis, 'De reis' is al op weg naar zijn nieuwe eigenaar en er gaat nóg een schilderijtje niet mee naar huis, maar daar vertel ik morgen wel een keer over, vanachter mijn vertrouwde computer. 

Morgenochtend dan toch het afscheid van dit eiland (ik word al gegroet door de buurvrouw, de organist van de kerk en wat plaatselijke bewoners!) en  dan één van de twee veerboten weer terug naar het vaste land.....ZUCHT..... het was hier fijn. Over een paar jaar -wanneer ik weer genoeg nieuw werk heb om een kerk  te vullen- nog maar eens meedoen met de ballotage....