WORKSHOP 10 Februari 2018


Art Trouvé

Op zaterdag 10 februari organiseer ik weer een schilderworkshop in Atelier 3x3 te Gaanderen. We laten ons dit keer inspireren door de traditie van de ‘Art Trouvé’, oftewel: ‘Gevonden Kunst’.
Waar het vroeger een omstreden vorm van kunst was, is het tegenwoordig hip te noemen. Je werkt op een paneel (formaat naar keuze) en creëert daarop je eigen kunstwerk gebruik makend van acrylverf in combinatie met allerlei soorten restmaterialen.
Dus: kunst maken en recyclen in één!

   

WAT GAAN WE DOEN

Om 9.30 uur in de ochtend starten we met koffie en thee en presenteer ik een korte introductie over de traditie van de Art Trouvé. Daarna ga je aan de slag en maak je onder mijn begeleiding een eigen kunstwerk. Je leert van alles over compositie, vorm, kleur en materiaalgebruik. Maar bovenal ben je een dag heerlijk aan het werk.
Talent of ervaring is altijd handig maar niet noodzakelijk. Tijdens de begeleiding steek ik in op jouw persoonlijke niveau. Gaandeweg ontwikkel je je creatieve vermogens.

MEENEMEN

Laat je in de komende tijd inspireren door de kleine dingen om je heen. Een stukje kant, een gedroogde bloem, een oude foto, een knoop, een plaatje uit een krant of folder: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het straks gebruiken voor je Art Trouvé kunstwerk.
Neem op de dag van de workshop je schatten mee naar m’n atelier. Zelf heb ik ook een voorraad voor jullie aangelegd, zodat er genoeg te grasduinen is.


MET HOEVEEL PERSONEN

De groepsgrootte zal variëren van 7 tot 12 personen, zodat er volop ruimte is voor individuele begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. Het zal een ontspannen en gezellige dag worden, zowel voor beginners als gevorderden. Aan het einde van de middag heb je veel kennis opgedaan en neem je je eigen kunstwerk mee naar huis!


PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor koffie, thee en de lunch wordt gezorgd. De professionele ezels, de verf, lijm en kwasten, het papier om te schetsen en de panelen om op te schilderen staan allemaal klaar in mijn ruime atelier. Hiervoor betaal je € 75 en ben je van 9.30 tot 17.00 uur heerlijk aan het werk.

Heb je nog vragen? Wil je je aanmelden? Ga dan naar de contact pagina.