NIEUWE WORKSHOP ZATERDAG 29 FEBRUARI 2020

 

In deze eendaagse workshop krijg je de gelegenheid om de hele dag met schetsen en schilderen bezig te zijn. De invalshoek die tijdens de presentatie wordt neergezet is de wereld van het Hyperrealisme, Surrealisme en het Magisch Realisme. Wat drijft kunstenaars om op deze manier te werken? Geen idee waar ik het over heb? Dat wordt je tijdens een interessante introductie allemaal uitgelegd. Heb je geen zin in dit thema? Geen paniek! Wanneer je je eigen onderwerp inbrengt kan je daar vanzelfsprekend ook een hele dag mee aan het werk. Alle begeleiding die je erbij nodig hebt, zal je geboden worden. 


molens.jpg  oog 1.jpg


WAT JE KUNT VERWACHTEN

Als start neem ik de deelnemers mee in een korte introductie rondom het thema. Zo krijg je niet alleen allerlei tips voor tijdens het schilderen maar ontdek je telkens meer over de boeiende wereld van de geschiedenis van de kunst. Natuurlijk gaan we hierna aan de slag met verf en doek en bestaat de rest van de dag uit WERKEN.
Voor deze dag geldt dat talent of ervaring in het schilderen handig is maar zeker niet noodzakelijk. Tijdens de begeleiding steek ik in op jouw persoonlijke niveau. Gaandeweg ontwikkel jij je creatieve vermogens.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De dag duurt van 9.45 tot 17.00 uur. De groepsgrootte variëert van 7 tot 12 personen, zodat er volop ruimte is voor individuele begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. 
Voor de koffie, thee en de lunch wordt gezorgd; jij hoeft je nergens druk om te maken. De professionele ezels, kwasten, papier en schilderdoeken zullen allemaal klaar staan in mijn ruime atelier. 
Je hebt van 9.45 tot 17 uur de tijd en aan het einde van de dag heb je veel kennis opgedaan en neem je je eigen kunstwerk mee naar huis.

Magritte.jpg  eendjes .jpg

KOSTEN

Voor deze dag betaal je €75. 
Afhankelijk van jouw voorkeur wordt er gewerkt op één groot doek (bv 60 x 80 cm) of meerdere kleine doeken (bv 3 doeken van 40 x 50 cm of 6 doekjes van 25 x 25 cm ). Er is altijd de mogelijkheid meer doeken te beschilderen dan dit standaardaantal, ik heb van alles op voorraad. In zo’n geval betaal je een meerprijs per doek variërend tussen de €5 en €15

Heb je nog vragen? Wil je je aanmelden? Ga dan naar de contact pagina.


Lees enkele reacties die ik ontving tijdens het geven van de workshops: 

- Wat heb jij ontzettend veel tips om te geven, je vindt altijd wel iets om me verder mee te helpen.
- De sfeer tijdens de workshop is erg prettig. Het valt me op dat we hier echt onszelf kunnen zijn. 
- Het is heerlijk werken in je atelier, het is een prachtige en grote ruimte die aanzet tot creativiteit. 
- Deze schilderworkshop is een van de weinige momenten waarop ik verder aan niets denk: ik ben hier en ik schilder, de rest van de wereld is even helemaal weg. 

 

Bekijk enkele resultaten van eerdere workshops:

 Resultaat workshop 5a.jpg   image.png

 resultaat workshop bird.jpg   Resultaat workshop 4a.jpg

 image1a.jpg   resultaat workshop 1a.jpg  

 WORKSHOPS WAAR JE VERDER MEE KOMT!